24TBK CONS S.R.L

SZÉKHELY: Sepsiszentgyörgy, Sport utca, 3 szám, 1 tömbház, K lépcsőház, Földszint,  4A  lakrész, Kovászna megye

Email: office.covasna@transilvaniabroker.ro

Telefon:      0745814470

Ker. Nyilv.: J14/269/2015

Ad. Bej.:      35316244

Bej. es Bef. Alaptőke: 500 ron

RAJ kód (kiadva a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság által a másodlagos közvetítők számára): 403753

A TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. (FŐ KÖZVETÍTŐ a biztosítási piacon) brókercég (MÁSODLAGOS KÖZVETÍTŐ) megbízható partnere.

 A TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. székhelye Beszterce, Calea Moldovei utca, 13 szám, Beszterce Naszód megye, 420096, olyan román jogi személy, amelynek kizárólagos tevékenysége a biztosítási közvetítés és amelyet a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság engedélyez a Biztosítási Felügyeleti Bizottság 114.420/2006 határozata alapján, az RBK-374/17.11.2006 szám alatt szerepel a Biztosítási Brókerek Nyilvántartásában, Adóügyi cégbejegyzési szám 19044296, a Beszterce Naszód Törvényszékéhez tartozó Nyilvántartási Hivatali szám J06/674/2006, tel. 0263 235900, fax 0263 235910, e-mail office@transilvaniabroker.ro, web www.transilvaniabroker.ro.

A TRANSILVANIA BROKER DE ASGURARE S.A.  a romániai első 3 biztosítási brókerek egyike, több mint 10 éves tapasztalattal ezen a területen, országos lefedettségű több mint 1800 közreműködővel.

Tevékenysége számos kiemelt elismerésben részesült, többszörös nyertesei voltak a szakterületre szakosodott folyóiratoknak vagy a biztosítótársaságoknak, mind brókerek mind megyék szintjén, a cég franchise-ain keresztül.

A TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. az első bróker a Bukaresti Értéktőzsdén.

 A 24TBK CONS S.R.L. ideális és jól definiált történettel rendelkezik, a jelenlegi kihívásokkal való szembenézés vágyából született, hogy teljesítsen egy új és nagyon kihívásokkal teli területen.

A TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.-val együtt megpróbáljuk azonosítani az ön számára optimális biztosítási megoldásokat, mind a biztosítás, mind az együttműködés területén. Készek vagyunk biztosítási szerződéseket kötni, azokat kézbesíteni és ennek megfelelően tanácsot adni mind a szerződéskötés előtt, mind a biztosítási szerződés teljes időtartama alatt.

A bróker elsősorban az ügyfél képviselője és a ráruházott megbízás alapján tárgyal az ő nevében az optimális biztosítási feltételekről, az ügyfél kívánsága szerint hasonlítja össze és ajánlja a legjobb biztosítási lehetőségeket, legyen az a legjobb ár, vagy a legjobb minőség-ár arány.

A TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. értékesítési hálozata az ezen terület szakembereiből tevődik össze, akik rendelkezésére állnak bármilyen típusú biztosítás megkötésére (RCA, CASCO, lakás, élet, egészség, orvosi, garancia, CAR, RAR, stb.) és tanácsadásra az ön igényeihez igazított legjobb lehetőségek kiválasztásában.

Mindig olyan megoldásokat keresünk, amelyek megkönnyítik ügyfeleink erőfeszítéseit a biztosítási kötvény megkötésére az előírt idő csökkentése, a rendszerek automatizálása és a cégünk által nyújtott szolgáltatások folyamatos fejlesztése révén, mivel tudjuk, hogy az ön ideje és biztonsága a legfontosabb.

Számítunk önre, és szeretnénk az ön első lehetősége lenni, amikor úgy dönt, hogy megvásárol egy biztosítási kötvényt vagy ha erről tájékozódni szeretne.

 Köszönjük, hogy minket választott!

 

A 24TBK CONS S.R.L. csapata