Stimate utilizator,

Iti multumim ca ai ales serviciile noastre. Încrederea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. În acest scop, pentru a va furniza cea mai bună experienţă posibilă, ne concentrăm pe continua îmbunătăţire a activitatii noastre.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea integrala de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru informarea corecta si utilizarea in cele mai bune conditii a prezentului site, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

24TBK CONS SRL nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca, depune toate eforturile pentru a transmite  catre utilizatori , informatii actualizate si cat mai exacte. Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site, este rugata sa ne contacteze direct, pentru a afla mai multe detalii legate de disponibilitate,servicii, conditiile in care se pot contracta acestea, taxe, tarife, comisioane etc.

De asemenea, 24TBK CONS SRL nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti la care se face trimitere de pe prezentul site.

Nicio informatie care se regaseste pe acest site, referitoare la 24TBK CONS SRL, NU trebuie sa fie considerata oferta.

Acest site NU contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii pentru utilizator, oricare ar fi aceasta. Astfel 24TBK CONS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului pe acest motiv.

24TBK CONS SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului, in orice moment si fara nicio informare prealabila a utilizatorilor.

Tot continutul acestui site respectiv :logo-uri, texte, fotografii, grafica, software-ul si orice alte materiale prezente, sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea 24TBK CONS SRL sau a  partenerilor sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus (partial sau integral) sau modificat, fara acordul scris al 24TBK CONS SRL.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site, vor suporta consecintele, conform legislatiei romane precum si tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania, de la sediul 24TBK CONS SRL.

Nu sunt permise, fara a fi limitativ prevazute, urmatoarele actiuni :

*copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si a informatiilor existente pe acest site, cu exceptia celor care permit  download;
*stergerea sau modificarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare dintre aceste actiuni;
* incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
*folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului, fara acordul scris al posesorilor acestora, pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”), sau pentru orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.

Incalcarea oricareia dintre aceste reguli, atrage dupa sine, raspunderea civila sau penala a celui vinovat.

Politica de confidentialitate

24TBK CONS SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sau utilizatorilor site-ului său si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sau utilizatorilor site-ului său catre terti, in alte forme decat cele precizate la sectiunea Protectia datelor cu caracter personal.

In momentul in care doriti sa transmiteti un mesaj sau o cerere de oferta online pe acest site, vi se vor solicita date de contact respectiv: numele, compania, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de email.

Oferirea acestor date echivaleaza cu acordul dumneavoastra, dand astfel dreptul 24TBK CONS SRL sa prelucreze aceste date cu caracter personal pe o perioada limitata de timp,cu respectarea prevederilor legale, avand posibilitatea de a ne solicita stergerea acestor date oricand.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi folosite de catre 24TBK CONS SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului raspuns la mesajul transmis sau oferta solicitata.

Reamintim utilizatorilor persoane fizice faptul ca,  potrivit Regulamentului UE nr. 679/2016 beneficiaza de urmatoarele drepturi dreptul de acces (informatii despre prelucrarea datelor), dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal, dreptul la stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea drepturilor cu caracter personal, dreptul de retragere oricand a consimtamantului prin trimiterea unui e-mail la adresa office.covasna@transilvaniabroker.ro , dreptul de a depune plangere in fata autoritatii de supraveghere.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Orice persoana care viziteaza site-ul www.brokercovasna.ro si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul, in mod expres si neechivoc, pentru urmatoarele:

*  datele personale sa poata fi prelucrate de catre 24TBK CONS SRL, cu respectarea dispozitiilor legale in acest sens si doar in scopul in care i-au fost furnizate;

*  sa fie contactat ulterior, prin mail si telefon, in scopul de a i se oferi, din partea 24TBK CONS SRL, informatiile/ofertele solicitate ;
*  sa fie contactat ulterior, in scopul solutionarii de catre 24TBK CONS SRL a reclamatiilor adresate societatii.

24TBK CONS SRL va pastra confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor, cu exceptia situatiei in care acestea sunt solicitate de catre autoritatile abilitate ale statului, conform legii.

24TBK CONS SRL nu va inchiria sau vinde baza de date continand date cu caracter personal, unor terte parti.

Angajamentul 24TBK CONS SRL privind protectia datelor cu caracter personal

click aici _(se acceseaza sectiunea Protectia datelor cu caracter personal )

Informatii despre servicii/produse

24TBK CONS SRL va oferi utilizatorului, la cerere , informatii/oferte detaliate , personalizate in ceea ce priveste serviciile/produsele care fac obiectul activitatii sale.

Transmiterea mesajelor sau a cererilor de oferta online

Pentru transmiterea mesajelor sau a cererilor de oferta online,  sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Dispozitii finale

24TBK CONS SRL isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor si totodata ca in orice moment sau la orice interval de timp, sa intrerupa, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

24TBK CONS SRL nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau fata de orice terta persoana, fizica sau juridica, pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a informatiilor si/sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice prin inscrierea in acest site si nu au caracter retroactiv.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale 24TBK CONS SRL prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana.

Pentru orice intrebari legate de Termeni si conditii , va rugam sa ne contactati accesand datele cuprinse in sectiunea < Contact > .

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu prevederile cuprinse in Termenii si conditiile de accesare/utilizare a site-ului.

 

Echipa 24TBK CONS SRL

Sediu social: Municipiul Sfântu Gheorghe, Strada SPORTURILOR, Nr. 3, parter

Bloc 1, Sc. K, Ap. 4A, Judet Covasna, cod postal 520076
Email:            office.covasna@transilvaniabroker.ro

Tel:                 0745 814470
Reg. Com:     J14/269/2015
Cod fiscal:     35316244
Capital social subscris și vărsat: 500 lei