LOGIN

Asigurarea persoanelor aflate în autovehicule în timpul transportului

 

 

Polița de asigurare de accidente a persoanelor din autovehicule aflate în timpul transportului se adresează în primul rând companiilor de transport și agențiilor de turism care dețin vehicule de transport persoane și care oferă astfel de servicii. Știm că șoferii tăi profesioniști sunt printre cei mai buni, dar mai știm că accidentele apar și din vina altor participanți la trafic.

 

Polița acoperă inclusiv riscuri de deces, de invaliditate permanentă totală sau parțială ori pierderea temporară a capacității de muncă.

 

Invaliditatea permanentă cuprinsă în asigurare reprezintă prejudicierea corporală permanentă ca urmare a unui accident, caracterizată prin modificari morfo-funcționale – reducerea potențialului fizic, psiho-senzorial sau intelectual – ivită în decurs de un an de la data accidentului și nesusceptibila de ameliorări.

 

Asiguratorul se obligă să plătească indemnizații pentru pierderea temporară a capacității de muncă, doar pentru cazurile care necesită spitalizare și/sau concediu medical, pe o perioada cuprinsă între minimum 3 zile calendaristice consecutive și maximum 180 de zile calendaristice consecutive.

 

Suplimentar, se pot asigura și bagajele persoanelor aflate în autovehicul, pentru riscurile de deteriorare sau distrugere a acestora, ca urmare a unui accident.

 

Polita de asigurare se incheie de regula pe o perioada de un an calendaristic, iar prima de asigurare se stabilește în functie de suma asigurată și de numărul de persoane.

          Sfântu Gheorghe

 

 

 

 

 rezkakas-logo

    logo kingwash

logo mida

 

logo panzio

 

metabond logo

 

logo titi

 

      Întorsura Buzăului

 

logo acc

 

taxi victor tohonean

 

 

casa bradet

 

         Târgu Secuiesc

 

logo driveing zone

 

             Baraolt 

 

S.C. JENICO S.R.L.

   SERVICE AUTO

 

    PÉTER LÁSZLÓ II

     MAGAZIN PIESE

             AUTO

 

DEÁK F. ATTILA PFA

    SERVICE AUTO

 

 

mondial assistance logo rollover  omniasig rollover 37409 AllianzTiriac Logo rollover abc-asigurari-reasigurari rollover asirom rollover astra asigurari rollover carpatica rollover
gothaer rollover Groupama rollover logo euroins rollover UNIQA  negativ cmyk rollover credit europe asigurari rollover generali rollover city insurance rollover