LOGIN

cariere big

 

 

 

OFERTA TRANSILVANIA BROKER

 

 

 

 

PERSOANE FIZICE

 

 

Transilvania Broker incheie Contracte de Asistenta in Brokeraj cu persoane fizice dornice sa inceapa sau sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu. Remuneratia consta in comisioane consistente oferite pentru incheierea politelor de asigurare. Aceste comisioane sunt cuprinse in contractul de asistenta in brokeraj. Dupa incheierea contractului si efectuarea unui training initial , asistentul in brokeraj este repartizat unui Unit Manager , in functie de zona geografica in care locuieste, i se pun la dispozitie documentele necesare si poate sa-si inceapa practic activitatea. Pe tot parcursul activitatii asistentul in brokeraj este indrumat si sustinut in activitate de catre personalul societatii noastre.

 

 

PERSOANE JURIDICE

 

 

Oferta noastra pentru persoane juridice este urmatoarea: o franciza TRANSILVANIA BROKER , in conditii deosebite pentru francizat. Conditiile minime necesare pentru intrarea in aceasta afacere sunt:
-Persoane juridice avand urmatoarele coduri CAEN: 6621, 6622;
-Existenta unui spatiu rezonabil din punct de vedere al marimii , amplasarii si amenajarilor;
-Dotare cu calculator , fax , imprimanta, scanner;
-Conexiune la internet;
-Experienta relevantă in domeniul asigurărilor;

 

 

SOFT GESTIONARE ACTIVITATE

 

 

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE va pune la dispozitie un soft performant pentru gestionarea activitatii, astfel incat munca de incheiere si raportare a politelor de asigurare sa va fie mult usurata. Aplicatia poate fi accesata on-line de catre toti colaboratorii nostri pe baza unui user si a unei parole. Asistentul in brokeraj are acces la urmatoarele informatii: polite care expira, rate scadente, gestiunea politelor si chitantelor proprii, fisa clienti , comisioanele de incasat, curs valutar , mesaje primite de la TRANSILVANIA BROKER .

 

 

Pentru mai multe informații luați legătura cu noi aici.

 

 

mondial assistance logo rollover  omniasig rollover 37409 AllianzTiriac Logo rollover abc-asigurari-reasigurari rollover asirom rollover astra asigurari rollover carpatica rollover
gothaer rollover Groupama rollover logo euroins rollover UNIQA  negativ cmyk rollover credit europe asigurari rollover generali rollover city insurance rollover